Barcelona Esc. Ignasi Iglesias 6è de Primària 2021-2022 tallers de Scrabble en Català.

Barcelona Esc. Ignasi Iglesias 6è de Primària 2021-2022 tallers de Scrabble en Català.Avui segona sessió de les cinc que farem del taller de Scrabble en català a l’escola. Ignasi Iglesias de Sant Andreu de Palomar, Barcelona.Avui teoria: Resolució de dubtes, recordatori de normes i nocions del joc.

Pràctica: Partida clàssica de 3 o 4 parells d’alumnes, en una simulació real de joc durant 4 o 5 rondes (mirar actitud, comportament i habilitat dels diferents alumnes).

També hem comptat amb l’habitual ajuda de Maria la tutora de la classe i també amb la Cap d’Estudis Teresa i amb la presència d’excepció de Teresa Permanyer exdirectora de l’Escola Edumar de Castelldefels que amb els seus consells i experiència cap als participants han fet un taller molt fluid, divertit i amb l’emoció d’anar descobrint nous mots i maneres de col·locar les paraules amb bones puntuacions.Avui alguns alumnes han aconseguit fer un Scrabble és a dir col·locar les 7 fitxes, MELODIA, tota una experiència de bones sensacions. JUGANT TAMBÉ APRENEM A ESTIMAR LA LLENGUA !

Tota la informació dels tallers

Feu un comentari