Reportatge Castelló VII Final Escolar de Scrabble Escolar en Valencià 2024

300 alumnes de 14 instituts de secundària de les comarques de Castelló i del Camp de Morvedre s’han trobat a la ciutat de Castelló per celebrar la setena edició del campionat de Scrabble Escolar.a l Palau de la festa. Novament Castelló s’ha convertit en l’epicentre del moviment de l’Scrabble reunin de manera simultània, 300 participants en un campionat d’Scrabble 150 parelles de xiquetes i xiquets que han representat els seus instituts, i ciutats Aquest és l’èxit del projecte, l’apropament de la llengua als nostres alumnes per tal de construir ponts entre totes les varietats que la conformen, remarquen des de l’organització.

El suport de les màximes autoritats tant de la ciutat com de la llengua ens han acompanyat en aquest esdeveniment fent palès el lema de l’Scrabble Escolar i de la federació Internacional de Scrabble en Català.
JUGANT TAMBÉ APRENEM A ESTIMAR LA LLENGUA!

Agraïm la col·laboració i la presència de Maria Espanya Regidora d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de Castelló, així com el representant d’Acció Cultural del País Valencià, Vicent Ferrer i la representant de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua Immaculada Cerdà. I com no als artìfex d’aquest èxit a Castelló i comarques La Maite Oliver i en Joan Doñate.

Quan les il·lusions es converteixen en realitat i l’idioma és el nexe d’unió, de trobada i d’enteniment, i sobre tot de cohesió social, en un ambient lúdic, en un entorn magnífic: el Palau de La Festa de la ciutat de Castelló.

Les classificacins han quedat així: 1r Cicle

Reportatge de TV +APUNT

CRONOGRAMA SECUNDÀRIA Ens veiem a Barcelona….

Gran Final de SECUNDÀRIA  1r-2n i 3r-4t d’ESO del XV Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans 2024
Dia  9 de maig  (dijous) , Cotxeres de Sants c/Sants 79-83 08014 Barcelona 
MATÍ

1r-2n i 3r-4t d’ESO dia 9 de maig (dijous) de 2024
9,45  a 10,15 inscripcions (repàs llistats)
11,00 presentació Campionat.
1a Ronda 11,10 a 12,00h
2a Ronda 12,10 a 12,55h 
3a Ronda 13,0 a 13.45h
14,00 lliurament de trofeus i cloenda de l’acte
.

Feu un comentari