TIANA , Institut de Tiana, Jornada de portes obertes 2023

Scrabble en Català als patis, durant Jornada de portes obertes a l’Institut de Tiana. A petició de la Coordinadora pedagògica Maria Soria , i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tiana, els monitors de Scrabble Escolar han amenitzat l’espera dels alumnes, mentre els pares feien la visita pel centre.
Una matinal on les paraules i els mots en català han estat el nexe d’unió i de trobada d’una manera lúdica, divertida i integradora.
Segur que algunes de les parelles estaran presents a la Gran Final del dia 10 de maig a Barcelona a la categoria de 1r i 2n de l’ESO.

I també tenim un vídeo de la matinal de Scrabble Català.
Un reportatge gràfic .

I hem posat al seu abast totes les eines informàtiques i que tenim a la xarxa disponibles, totes elles gratuïtes i sense anuncis.

Leximots: diccionari oficial de Scrabble en català

Què és el LEXIMOTS?

El LEXIMOTS és el diccionari (validador) oficial de Scrabble en Català, avalat per Mattel i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

És el validador que es consulta a les competicions, tallers i trobades de clubs i grups de joc vinculats a la Federació Internacional de Scrabble en Català (FISC) i l’Scrabble Escolar.

https://www.fiscrabble.cat/el-catamots-es-renta-la-cara-novetats-del-joc-de-scrabble-en-linia/

Doncs sí, el Catamots, el joc en línia de scrabble en català, es renova i porta novetats!

La web està creada per a l’ordinador. Si voleu utilitzar un dispositiu mòbil (mòbil o tauleta), cal que us baixeu l’app d’Android o d’iOs

Feu un comentari