Terrassa IES Jaume Cabré 2n i 4t d’ESO 2021-2022

Avui tallers de scrabble en català a l’IES Jaume Cabré. Una bona matinal en directe amb els alumnes i amb els tutors en especial amb Carle Vallvé promotor al centre per participar al primer Campionat virtual de Scrabble escolar ara fa un any i mig.

4 grups han desfilat per l’aula taller 2 de segon i 2 de 4t d’ESO i cap no ha deixat indiferent l’activitat, d’entrada i ho sabem és una mica densa ja que hem d’explicar les mínimes normes de desenvolupament del joc. Quan comencem la pràctica l’adrenalina va creixent i les emocions combinades amb el descobriment de paraules i puntuacions que fluctuen i amb aquest punt de competitivitat l’Scrabble es converteix en alguna cosa més que un simple joc de diversió per convertir-se en un joc que enriqueix que alhora integra i cohesiona d’una manera lúdica i profitosa. Agrair a tutors i DIrectora de l’escola la seva predisposició cap a aquesta pràctica on es conjuguen llengua i matemàtica simple.

Agrair a tots els alumnes el seu grau de participació i saber estar doncs han fet als monitors la seva tasca molt més fàcil. també destacar que un cop passats aquests primers moments la majoria han demostrat un alt coneixement de paraules, també ajudats pels elements a la xarxa LEXIMOTS.

Feu un comentari