SABADELL. Escola Sant Nicolau 2017-2018 5è A-B

SABADELL. Escola Sant Nicolau 2017-2018
Hem iniciat el 7è Campionat de Scrabble Escolar en Català de Sabadell més de 12 escoles hi participaran .
https://youtu.be/PUfCws2qiRE
En aquest segon taller els dos cursos de 5è de primària s’han iniciat en el coneixement de les normes, posicionament i puntuació de paraules. Hem comptat amb l’entusiasta ajuda de les tutores, Olga i Alícia, i tambè amb el suport de la Direcció del centre. Els alumnes, molt implicats, han gaudit amb les explicacions i amb els consells donats per Francesc, monitor en aquesta ocasió, combinant les explicacions amb vídeos i jocs didàctics.Recordem que les activitas estan incloses dins el programa de Ciutat i Escola, de l’Ajuntament de la Ciutat de Sabadell.
D’aquestes escoles sortiran els representants per a la Gran Final del IX Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans 2018.
Scrabble Escolar ret homenatge a les escoles com a espais d’ensenyament, tolerància i integració. en definitiva de PAU, símbols i bressols d’un país pacífic.
Registra’t de franc, juga en línia, des de qualsevol dispositiu: www.mindsportsacademy.com/ca/scrabble
No oblidis posar CATALÀ al teu perfil, i jugaràs sempre gratuïtament en aquesta llengua! I troba les respostes als reptes i recursos i notícies de l’scrabble en Català
i per l’ordinador el CATAMOTS www.catamots.cat
#scrabbleencatalà #scrabblecat #scrabble #escrable
www.scrabbleescolar.cat www.fiscrabble.cat
totes les imatges
https://drive.google.com/…/fol…/0Bz7Ols5BiwVcZzhEWWhmU2p0U1E

Feu un comentari