Sabadell Escola Estel 5è-6è de primària 2021-2022

22 d’octubre del 2021 hem iniciat els tallers de Scrabble en Català a Sabadell a l’Escola Estel, amb els alumnes de 5è i 6è de primària, dins del programa Ciutat i Escola de l’Ajuntament de la ciutat.

Donem les gràcies a les tutores Tamara i Silvia totalment implicades en l’activitat i també a la direcció del centre-.Observeu com després de la inicial sorpresa dels alumnes per l’activitat, ràpidament s’identifiquen amb aquesta disciplina i les paraules i la llengua esdevènen el nexe d’unió interrelació i integració despertant un interès progressiu per anar descobrint noves paraules i el seu significat.Amb el suport dels elements en xarxa com el diccionari virtual LEXIMOTS

els jocs de anagramació, els vídeos a yootube i tiktok i els articles temàtics sobre desglossament de paraules. els joves s’endinsen en un món captivador i amb infinites possibilitats per complementar l’ortografia i el coneixement de nous mots.

Scrabble Escolar i la Federació Internacional de Scrabble en Català es reafirmen en el seu compromís en la defensa de la llengua d’una manera lúdica instructiva i integradora..

Tota la informació del Campionat a:https://scrabbleescolar.cat/xiii-campionat-de-scrabble…/www.scrabbleescolar.catwww.fiscrabble.c

Feu un comentari