RUBÍ IES L’Estatut, 2n d’ESO 2023-2024

Avui a Rubí a l’IES l’Estatut, tallers de Scrabble en Català per als 3 cursos de 2n de l’ESO.
Hem iniciat les activitats d’aquesta quinzena temporada a Rubí gràcies a la intermediació de Clara Soley de l’ELIC del Vallès Occidental III i amb la col·laboració del coordinador pedagògic del centre David Vilaplana.
Als quals agraïm la confiança dipositada en el projecte de scrabble escolar en català a les aules.


I així ha estat superat els primers moments de sorpresa i incredulitat per part dels assistents i després de les explicacions mínimes per poder jugar, per part dels monitors, els alumnes a poc a poc han descobert que amb les paraules apreses des de primària podien desenvolupar les seves habilitats lingüístiques en català. Com tot esport, de la ment, aquest també necessita entrenament i constància. I segur que veurem diverses parelles de l’IES l’Estatut a la Gran Final de la categoria de 1r i 2n de l’ESO de Barcelona 2024.

Agraïm també la col·laboració de tots els professors que també han descobert una manera de complementar les competències lingüístiques i matemàtiques d’una manera lúdica divertida i inclusiva.

També tenim el Diccionari Validador Oficial Català de Scrabble LEXIMOTS (www.leximots.cat) que fem servir en les competicions oficials de Scrabble, organitzades per la Federació Internacional de Scrabble en Català (www.fiscrabble.cat)

Ja podeu jugar des del mòbil baixant-vos al mòbil l’app que correspongui:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=es.enxenio.catamotsandroid

IOS: https://apps.apple.com/us/app/catamots/id6443699543

Feu un comentari