Reportatge V Campionat de Scrabble en valencià de Scrabble de Castelló 2022

Una gran festa de les paraules. Això hem viscut avui al Palau de la Festa de Castelló. Més de cent parelles de joves jugadors, tant de 1r com de 2n cicle, de centres de Castelló i Sagunt, han jugat a Scrabble per tal d’obtenir el passe a la gran final que se celebrarà el 21 de maig a Barcelona.

El Palau de la Festa de Castelló ha estat la seu del V Campionat de Scrabble en Valencià al llarg d’aquest matí. Una jornada educativa, pedagògica i d’oci  en la qual han participat alumnes de secundària de centres educatius de Castelló (Almenara, Nules, Vila-real, Almassora, Benassal i Onda) i de València (Sagunt). Amb el suport de la Generalitat Valenciana.

CLASSIFICACIÓ 1r-2n d’ESO 2022

CLASSIFICACIÓ 3r-4t d’ESO 2022

El regidor d’Educació i Plurilingüisme de l’Ajuntament de Castello, Francesc Mezquita, ha assistit a aquest campionat escolar i ha participat en l’entrega de trofeus destacant “la gran festa escolar que ha suposat, i una oportunitat també per conéixer i relacionar-se amb companys i companyes d’altres localitats”. Mezquita també ha posat en valor “el paper per promoure el valencià a partir d’un esdeveniment lúdic, cooperatiu i educatiu que, de segur, ha servit per ampliar el vocabulari en valencià del nostre estudiantat”.

El reportatge del Campionat

També varem tenir els mitjans de comunicació aquí El Periódico de Castelló

ACCIÓ CULTURAL DEL PAÍS VALENCIÀ

El passat 7 d’abril Castelló de la Plana es va convertir en la capital de l’Scrabble en valencià. La Festa de les paraules es va celebrar en el Palau de la Festa, on van participar 250 alumnes d’onze centres d’educació secundària de les comarques de Castelló i del Camp de Morvedre.

La iniciativa i l’organització d’aquest campionat està coordinada per Maite Oliver i Joan Doñate, professors de secundària de valencià i caps de l’associació Club de Scrabble de Castelló i comarques. Amb el seu treball i empenta han consolidat un campionat motivant per a l’alumnat i il·lusionant per al futur de la nostra llengua perquè aconsegueix que el jovent practique el valencià mentre es diverteix.

Castelló acoge el V Campeonato de Scrabble escolar en valenciano vivecastellon.com

Noticias Castellon
https://www.vivecastellon.com/noticiario/castello-acoge-el-v-campeonato-de-scrabble-escolar-en-valenciano-38460.html

Abans de començar un Campionat hi ha una feina prèvia… aquí unes pinzellades de la preparació, perquè tot surti segons el cronograma previst.


de  hasta 

Feu un comentari