Reportatge de la II Copa Jove de Scrabble 2023

Organitzat per Acció Cultural del País Valencià i pel Club de Scrabble Castelló-Comarques, amb la col·laboració de Scrabble Escolar i la Federació Internacional de Scrabble en Català, i el suport de la Conselleria d’educació, cultura i ciència de la Generalitat Valenciana i del departament de cultura de la Generalitat de Catalunya.

La segona edició de la Copa Jove de Scrabble ha aplegat vint-i-sis joves entre 16 i 21 anys, procedents del País Valencià i de Catalunya. Almassora, Nules, Tarragona, València, Caldes de Montbui (Barcelona), Moncofa…

Vídeo del parlament d’obertura del Campionat, un al·legat de convivència i tolerància amb la llengua com a element comú d’integració.

A la Copa Jove els participants juguen sense parella, a sac complet (sense límit de tirades) i durant 3 rondes. Per tant, ja utilitzen la normativa i el sistema dels campionats d’adults.

Us adjuntem els 3 guanyadors i la classificació:

1r Lloc Sergi Portalés IES Gilabert de Centelles (Nules)

2n Lloc Laura Gómez IES Gilabert de Centelles (Nules)

3r Lloc Neyda López Universitat Rovira i Virgili (Tarragona)


I com que no podia faltar, el vídeo resum de tota la jornada, inclosa la ruta de colofó de la jornada, la Ruta Medieval de la mà de l’Albert, un guia magnífic… que va fer del recorregut un veritable plaer de coneixement de les parts més secretes de l’arquitectura i monuments.

Resum II Copa Jove 2023

Actualitzem el rànquing de l’Scrabble en català! Després de la 2a Copa Jove el rànquing RaScCat es presenta així: https://www.fiscrabble.cat/wp-content/uploads/2023/01/a_102_RASCCAT_20230127_2a-copa-jove.pdf

#scrabble #scrabblecatalà #scrabbleCAT #Scrabbleencatalà #català #llenguacatalana #jove #copajove #València #campionat

També tenim el Diccionari Validador Oficial Català de Scrabble LEXIMOTS (www.leximots.cat) que fem servir en les competicions oficials de Scrabble, organitzades per la Federació Internacional de Scrabble en Català (www.fiscrabble.cat). Actualitzem el Leximots gairebé anualment, ja que els diccionaris oficials es van renovant.

Per a reflectir gràficament la nostra activitat, tenim un canal a Youtube, on es poden veure entrevistes i reportatges dels diferents esdeveniments escolars: https://www.youtube.com/user/Scrabbleescolar

També oferim un joc en línia de franc per agafar pràctica: http://www.catamots.cat. Al Youtube escolar hi ha un parell de vídeos explicatius.
Ja podeu jugar des del mòbil baixant-vos al mòbil l’app que correspongui:Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=es.enxenio.catamotsandroid
IOS: https://apps.apple.com/us/app/catamots/id6443699543

Feu un comentari