REPORTATGE Final de 1r-2n d’ESO del 1r Campionat de Sant Sadurní d’Anoia 2023

Final escolar de Scrabble en Català per a la categoria de 1r I 2n d’ESO .
40 parelles (80 alumnes) del Col·legi Sant Josep, l’IES Intermunicipal, l’Escola Vedruna Sant Sadurni i l’IES Jacint Verdaguer, d’un total de 748 alumnes d’aquesta categoria, s’han donat cita a la Fassina de Can Guineu un lloc imponent per al desenvolupament de les finals escolars.

El projecte ha arribat a Sant Sadurní gràcies a la bona predisposició de tots els centres i amb el suport de l’Ajuntament de Sant Sadurní. L’alcalde de Sant Sadurní, Ton Amat, i el regidor d’Educació, Toni Romeu, han participat en el lliurament de premis a les tres primeres parelles guanyadores en cada sèrie. Per iniciativa del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, en col·laboració amb l’Oficina de Català (OC), s’ha organitzat, per primera vegada, un campionat de Scrabble escolar, per fomentar el català entre l’alumnat de primària i secundària dels centres escolars del municipi. L’entitat encarregada de dur-lo a terme ha estat l’Associació Club Scrabble Escolar, que organitza tallers i campionats arreu dels Països Catalans durant tot el curs.

Ha obert l´esdeveniment el Regidor d´Educació de l´Ajuntament de Sant Sadurni, Toni Romeu, donant pas a l´inici 3 emocinants rondes, on a poc a poc els alumnes s´han anat centrant en els consells donats als tallers pels monitors de Scrabble escolar i han deixat els nervis de la primera actuació, demostrant l’aprofitament en unes partides competides i plenes de mots i temps verbals.

Guanyadors i classificació de la final de 1r-2n d’ESO

1r Lloc  Pau Crego i Pau Mantas  Escola Vedruna Sant Sadurní

2n Lloc Jan Casas i Marc Lòpoez INS Intermunicipal 

3r Lloc  Marc Ortìnez i Jan Marí Col·legi Sant Josep  

Troabreu imatges del campionat a la galeria d’imatges de l’Ajuntament a Flickr www.flickr.com/santsadurni

Es classifiquen de manera directa les 10 primeres parelles.però l’organització es posarà en contacte amb els professors per determinar les parelles totals que podran assistir a la Gran Final de Scrabble Escolar dels Països Catalans 2023.

El vídeo de la jornada

Feu un comentari