Puig-reig (Berguedà) Institut Puig-reig, tallers de Scrabble en Català per alumnes de 1r dÈSO 2023

De nou tallers de Scrabble en Català a l’INS Institut de Puig-reg, pels alumnes de 1r de l’ESO.
Projecte impulsat des del departament d’Educaciò de l’Ajuntament de Puig-reig, a càrrec de la regidora Elisabet Teixidor Vilanova .Scrabble Escolar amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català, han portat a les aules una manera diferent de defensar la llengua d’una manera lúdica i integradora. Agraïm a la directora de l’escola Anna Gomez i també a tot l’equip la seva acollida al centre.

2 aules de 1r de l’ESO més de 55 alumnes han rebut les instruccions dels monitors que juntament amb la implicació dels professors i professores han absorbit amb avidesa els consells.
Col·locació de fitxes, forma de puntuar, estratègia per combinar les paraules, aprenentatge de paraules de 2 i 3 lletres, i de puntuació, als fulls decontrol.

Els alumnes escollits pels professors podran representar l’institut i la ciutat al 2n Campionat del Berguedà el 28 d’abril de 2023 a la ciutat de Berga. entre 8 i 10 parelles.

I com que, no, hem posat al seu abast totes les eines informàtiques i que tenim a la xarxa disponibles, totes elles gratuïtes i sense anuncis.

Leximots: diccionari oficial de Scrabble en català

Què és el LEXIMOTS?

El LEXIMOTS és el diccionari (validador) oficial de Scrabble en Català, avalat per Mattel i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

És el validador que es consulta a les competicions, tallers i trobades de clubs i grups de joc vinculats a la Federació Internacional de Scrabble en Català (FISC) i l’Scrabble Escolar.

https://www.fiscrabble.cat/el-catamots-es-renta-la-cara-novetats-del-joc-de-scrabble-en-linia/

Doncs sí, el Catamots, el joc en línia de scrabble en català, es renova i porta novetats!

La web està creada per a l’ordinador. Si voleu utilitzar un dispositiu mòbil (mòbil o tauleta), cal que us baixeu l’app d’Android o d’iOs.

Deixa un comentari