Mateu i Carles, IES Binissalem ,Mallorca 2021

I nosaltres, què en deim, del 1r Campionat d’Scrabble Escolar Virtual?


Després d’haver participat al Torneig virtual d’Scrabble hem estat el suficient temps jugant com per saber com és competir en aquest joc. En primer lloc hem de dir que jugar amb l’ordinador no és comparable a quan jugàvem en parelles de manera presencial. Perquè t’ho passaves millor, reies i ens atreviríem a dir que ens sortien més paraules. Tot i així ha anat bé que tinguéssim  un mínim d’hora a la setmana per practicar i millorar en aquest joc.


Ens han estat molt útil les possibilitats que oferien les terminacions verbals dels diferents dialectes, i com a confessió hem dir-vos que el vocabulari químic ens ha donat la possibitat de fer punts.Ha estat un enriquiment poder compartir l’Scrabble amb la gent de València i Catalunya. Hem après noves paraules apliant, aixi, el nostre vocabulari per a futures partides.


Estam molt agraïts i contents d’haver-hi pogut participar. 
Mateu Prats i Carlos Fernández IES Binissalem, Mallorca.

Els dos representants de Balears en aquesta primera edició han competit en dues de la categories en la d ARGENT i Bronze, Mateu en la segona divisió quedant en un meritori tercer lloc compartit amb altres quatre jugadors. Carles (Kalanhane) ha debutat en la Divisió de Bronze, assolint un sisè lloc compartit a punts amb tres companys i compatibilitzant el diferencial a favor o en contra.dels punts.

Feu un comentari