Manresa, IES LLuís de Peguera, taller 1r-2n-3r-4t d’ESO 2015-2016

El dia 22 de desembre vam presentar el joc de Scrabble en català als més de 120 alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Lluís de Peguera de Manresa.

Les sessions matinals van transcórrer a la històrica biblioteca Sarret i Arbós de l’institut. L’organització va anar a càrrec de Scrabble Escolar, la Federació Internacional de Scrabble en Català (FISC), conjuntament amb l’AMPA i el Claustre de Professors de l’institut. Sayaka Kamikariya, Joan Torra i Francesc Gallén van presentar, amb destresa, els tallers.

La biblioteca és va convertir en un formiguer de lletraferits a la recerca de la paraula oportuna. La resposta dels alumnes va ser molt positiva, mostrant-hi un gran interès. Aquesta magnífica experiència lúdico-educativa representa també el primer pas envers el VII Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans, 2016.

LDonem les gràcies a la directora Assumpta Pla, per la seva implicació en el projecte, i també a Ermengol Calvet de l’Ampa de l’IES Lluís de Peguera, com també als professors i tutors que amb la seva presència van fer d’aquesta jornada tot un festival de diversió i cohesió, aconseguint que fos tot un èxit.

Feu un comentari