El Prat Gran Final 5è-6è de primària II Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans (2010-2011)

Hi van participar 17 escoles: 12 de Castelldefels3 del Prat de Llobregat i de l’Hospitalet  de Llobregat amb un total de 1200  alumnes, que van disputar les prèvies i les finals. De l’entusiasme i l’afició, en donen testimoni les imatges així com l’alta participació. Les 40 parelles finalistes. 20 de 5è i 6è de primària i 20 de 1r, 2n i 3r de secundària, van arrivar a la Segona Final del Campionat Escolar de Catalunya desprès d’unes prèvies i finals locals molt disputades.

PRIMÀRIA

Joan Pey i Guillem López del CEIP Edumar (Castelldefels) van guanyar el Segon Campionat Escolar de Catalunya de Primària, amb un total de 260 punts. En segona posició: Sufang Zhou Sheida Alfaro del col·leg Pau Vila de l’Hospitalet de Llobregat amb 243 punts. En tercera posició: Arnau Montserrat Marc Vidal del CEIP Garigot (Castelldefels), amb 220 punts.

En aquesta categoria, la sorpresa va arribar de l’escola Pau Vila que participava per primera vegada, d’on la parella Sufang i Sheida va assolir la segona posició.

El col·legi campió de l’any 2011 va ésser el CEIP EDUMAR. La directora Teresa Permanyer va recollir la copa.