Estadístiques de Scrabble Escolar (temporada 2020-2021)

Us presentem les estadístiques de l’Associació Club Scrabble Escolar de la temporada 2020-2021. Es mostra la temporada i el desenvolupament històric de l’entitat.

Estadístiques de Scrabble Escolar 2020-2021 desglossat

L’Scrabble Escolar és un bon mitjà per fomentar el català a les aules i la integració social que això comporta, com hem vist al llarg dels tallers i diferents prèvies i finals que hem dut a terme durant el XIII Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans, malgrat que la pandèmia ens ha limitat, encara, algunes actuacions.

Agraïm la il·lusió i el compromís de desenes de directives d’escoles, professors, tutors simpatitzants, equip de Scrabble Escolar, la Federació Internacional de Scrabble en Català… que creuen en el projecte de “JUGANT TAMBÉ S’APRÈN A ESTIMAR LA LLENGUA” i ens ajuden, any rere any, a fer realitat aquest projecte. GRÀCIES A TOTS!

El pdf complet amb les estadístiques de Scrabble Escolar i la FISC de la temporada 2020-2021 es pot descarregar aquí.

Agraïm a escoles, instituts i organismes (Generalitat, ajuntaments…) que ens ha donat suport, ja sigui col·laborant amb nosaltres com participant als nostres tallers i campionats.

Feu un comentari