Estadístiques de Scrabble Escolar (temporada 2019-2020)

Us presentem les estadístiques de l’Associació Club Scrabble Escolar de la temporada 2019-2020. Es mostra la temporada i el desenvolupament històric de l’entitat.

L’Scrabble Escolar és un bon mitjà per fomentar el català a les aules i la integració social que això comporta. Aquest any s’havia aconseguit arribar a Lleida i Mallorca, fet molt motivador. Per la COVID-19 ha estroncat completament la temporada, impedint fer la majoria dels campionats territorials, i encara pitjor, les Grans Finals, que els infants i joves esperen amb il·lusió per conèixer alumnes de ciutats llunyanes.

Malgrat no haver pogut concloure la temporada havent hagut d’anul·lar les tres grans finals més 3 prèvies i dues actuacions importants en poblacions de Catalunya,

602 actuacions en tallers directes, 6.640 assistents (1414 de primària y 5226 de secundària), 32 ciutats i capitals de comarca, 82 escoles,40 de Barcelona, 2 de Tarragona, 2 de Girona, 2 de Lleida (46 de Catalunya) 3 d’Eivissa , 3 de Mallorca (6 de Balears), 8 de la Catalunya Nord, Castelló 15 ,Elx 8, Valencia 2, (20 del País Valencià).

Aquests són els numeros que resumeixen la il·lusió i el compromís de desenes de directives d’escoles, professors, tutors simpatitzants, de ‘l’equip de Scrabble Escolar amb el suport de la FISC persones totes elles que creuen en el projecte de “JUGANT TAMBÉ S’APRÈN A ESTIMAR LA LLENGUA”.
El nostre homenatge i mes profund reconeixement a una tasca aquest any encara més complicada.
GRÀCIES A TOTS!

El pdf complet es pot descarregar aquí.

Agraïm a escoles, instituts i organismes (Generalitat, ajuntaments…) que ens ha donat suport, ja sigui col·laborant amb nosaltres com participant als nostres tallers i campionats.

Feu un comentari