ELX 8è Campionat Escolar Valencià de Scrabble 2024

Torna un campionat de Scrabble més intens, directe i emotiu per als alumnes. Ben emocionats estan! Així, els dies 5 i 6 de febrer tindrà lloc el 8é Campionat escolar valencià de Scrabble a la ciutat d’Elx, més concretament a la Nau de la Innovació, situada a l’edifici Innova de la UMH.

Són dos dies en què competiran els alumnes per nivells o cicles. El dilluns 5 de febrer hi participaran els alumnes de 1r cicle d’ESO i el 6 de febrer els de 2n cicle d’ESO i BAT. Les jornades començaran a les 9.30 h i finalitzaran a les 13.30 h aproximadament.

En aquesta huitena edició repeteixen centres educatius d’Elx i del Pinós. Recordem que aquest campionat té com a objectius principals familiaritzar els concursants amb el lèxic en valencià i amb l’ús del diccionari en un context recreatiu. Tot això es produirà amb una finalitat molt concreta: desenvolupar la memòria visual en la nostra llengua i consolidar les habilitats socials en tots els participants. De fet, els alumnes hauran de desenvolupar estratègies grupals i també l’esperit sa de competència per a superar les diverses fases del joc durant els dies de competició.

Aquesta 8a edició, impulsada i organitzada per El Tempir, compta amb la col·laboració de l’Scrabble Escolar, la Federació Internacional de Scrabble en Català i la Universitat Miguel Hernández d’Elx.

 Imprimir

Feu un comentari