EL PRAT de Llobregat, Gran Final de Primària X Campionat de Scrabble Escolar 2019

Novament el Prat de Llobregat i per desè any consecutiu s’ha convertit en la capital de l’Scrabble en Català Escolar. Amb la participació de 76 alumnes de 7 ciutats, Cerdanyola, Sabadell, Castelldefels, Pineda, Terrassa, el Prat i Alella, representant a un total de 14 escoles. Més de 2200 alumnes d’aquesta categoria de 5è i 6è han participat d’alguna manera en tallers, cursos i prèvies, quedant  classificats un centenar.

 

Aquest any hem incorporat una novetat, un espai per als més petits, on els pares han pogut descansar i estar amb la canalla i també si volien podien ensenyar les vocals i iniciar-los en el nostre tauler gegant, que per cert, també ha fet les delícies de la gent gran.

Jessica Ayala ha conduït la Gran Final dinamitzant i resolent dubtes d’última hora dels participants.

Andreu Pont, jutge principal resolent dubtes d’última hora dels participants.

CLASSIFICACIÓ DE PRIMÀRIA 5è-6è
Felicitem a tots els participants pel gran nivell mostrat aquest any, en aquesta categoria, pels tallers i sobretot pel treball dels professors a les aules que, els alumnes, demostren, amb un coneixement de paraules i estratègia encomiable. 7 escoles diferents en els primers 10 llocs amb terceres rondes molt disputades… Sempre dins de l’esportivitat, l’educació i el respecte mutu. Sabadell i Castelldefels segueixen ocupant els primers llocs, però comencen a aparèixer en escena Cerdanyola i Pineda.

1r Lloc Jan Trapero i Oriol Sans, Escola La Salut de Sabadell

2n Lloc Sol Katsinis i Laia Aparicio, Escola Sant Nicolau de Sabadell

3r Lloc Guillem Carulla i Lucas Ripoll, Escola Antoni Gaudí de Castelldefels

També ens ha visitat TV Prat, gràcies Laura per aquest magnífic reportatge… on els alumnes de l’escola Ramon Llull del Prat, Salesianas de Terrassa i FEDAC de Pineda, han aportat els seus punts de vista del Campionat… protagonistes indiscutibles de la jornada.

 

Agraïm a l’Ajuntament del Prat el seu suport al projecte de Scrabble Escolar, també a l’equip del Centre Cívic seva implicació en els temes tècnics i logístics.
Agraïments molt especials a tots els professors, tutors i directors de centres que, aquest dissabte, han recorregut desenes de quilòmetres per donar suport als seus alumnes i que amb els seus tallers i la seva tenacitat a les aules, aconsegueixen interessar els alumnes a través del joc, on els arguments són les paraules i jugant, els ensenyen que es pot aprendre i estimar la llengua.

 

Els classificats en primer lloc tenen un cap de setmana gratuït per ells i dos adults a la casa de colònies de Ribes de Freser, per gentilesa de DECOLÒNIES.

L’allotjament de muntanya Alberg Roques Blanques està ubicat a 975 metres d’altitud, proper a Ribes de Freser (Ripollès). Envoltat per un paratge natural, amb un entorn on la riquesa ecològica esdevé la principal protagonista.

Una part d’aquest campionat s’ha dut a terme amb el finançament de la Junta d’herències de la Generalitat de Catalunya.

Alberg Roques Blanques

 

Feu un comentari