Diccionari

Actualment, per consultar el nostre diccionari oficial de Scrabble en Català en línia, el LEXIMOTS, hi ha dues maneres de fer-ho:

  • Amb qualsevol dispositiu, mitjantçant la seva pàgina web, www.app.leximots.cat.
  • Amb l’APP LEXIMOTS. Per descarregar l’APP al vostre mòbil o tauleta Android via Google Play ho podeu fer des de aquí. Té l’avantatge que, un cop baixada, la podreu consultar encara que no tingueu connexió a Internet.

Tres opcions de recerca al Diccionari oficial de Scrabble en Català

  1. Validar una paraula (o més, si feu una jugada on es creïn diversos mots). Al cercar el mot escrit al fons de paraules del diccionari, sortirà un fons verd si es dona per vàlida o un fons vermell, si no és així.
  2. Anagramar vàries lletres. Hi ha dues columnes: una amb les paraules trobades al diccionari oficial de Scrabble en Català amb les lletres que s’han cercat, i una altra columna amb una lletra de més (un escarràs o fitxa que ja estigui al tauler).
  3. També es pot fer una cerca concreta. Per exemple: em cal una paraula de 4 fitxes que tingui la Z com a primera lletra… ara podreu trobar totes les maneres possibles de combinar les vostres fitxes!

Per treure el màxim profit del nostre diccionari oficial de Scrabble en Català, totes les opcions de la web estan explicades al seu propi article. Per l’APP, teniu aquest altre (encara que bàsicament funcionen igual).

El nostre diccionari oficial de Scrabble en Català en línia està avalat per Mattel (propietària del joc) i té el suport del Departament de Cultura de la Generalitat.

Esperem que el nostre esforç per facilitar-vos la consulta en línia us sigui profitosa i us animi a jugar a Scrabble en català més i més!

diccionari oficial de Scrabble en Català, diccionari, català, leximots, app, web, llengua catalana, scrabble, scrabblecat, escrable, validador, anagramador, anagrama, anagrames, cerca, cercar, patrons, cerca per patrons, validar, paraules, paraula, mot, mots, comprovar, comprovació, scrabble català, scrabble en català, oficial, Mattel, Departament de Cultura, Generalitat de Catalunya, cultura, itujugues, jugar, joc en català
Diccionari Oficial de Scrabble en Català, el LEXIMOTS.