Comença la 1a Lliga Escolar de Scrabble virtual en català 2021

Per primera vegada, encetem una fita històrica en el món de l’Scrabble en Català: un Campionat virtual entre instituts dels diferents àmbits lingüístics dels Països Catalans.
Un cop tancat el període d’inscripció, comença la 1a Lliga de Scrabble Escolar Virtual en Català 2021. 60 alumnes de 11 centres escolars de Mallorca (Illes Balears), Castelló (País Valencià) i Catalunya.

lliga virtual escolar catamots
lliga virtual escolar poblacions


La Lliga s’estructura en dues fases: una primera de 10 grups de Whatsapp (diferenciats per colors) amb 6 alumnes cadascun. Aquests s’enfrontaran durant 5 setmanes, conformant la classificació per poder seguir en la segona fase amb les tres divisions d’OR, ARGENT i BRONZE.

El Whatsapp ens serveix per poder quedar per jugar i també per bolcar (mitjançant captura de pantalla o foto) els resultats de les partides.
Tota la informació a: https://scrabbleescolar.cat/catamots/1a-lliga-de-scrabble-escolar-virtual-2020-2021/

lliga escolar whatsapp

Recordatori de com convidar a algú per fer una partida al Catamots: https://youtu.be/ZQtqFM3nHCU

Quedeu un dia i hora durant la setmana i, estant tots dos ja amb el compte obert al Catamots, el 1r jugador convida al 2n.

lliga virtual escolar foto


Cada setmana publicarem la classificació a les nostres xarxes socials perquè en pugueu seguir el desenvolupament. També en aquest enllaç, al llarg del dia, anirem actualitzant els resultats diaris de les partides: https://drive.google.com/file/d/1kLUd7ZNe99kHbEGQKszrLIbosEBk13D3/view
Si voleu més informació sobre tallers, iniciatives a les escoles o reservar plaça per a la 2a Lliga, ens podeu escriure al correu electrònic scrabbleescolar@scrabbleescolar.cat

lliga escolar emparellaments

Feu un comentari