CASTELLDEFELS,final prèvia, 2016-2017, XXII Torneig de Scrabble Escolar

Vídeo i Classificacions Prèvia, XXII Torneig de Scrabble Escolar de Castelldefels 2016-2017
4/03/2017
XXII anys ens contemplen…

Vídeo reportatge, imatges i classificacions.l’Scrabble Escolar ha tingut una nova cita a Castelldefels a la biblioteca Ramòn Fernàndez Jurado .91 escolars de 10 escoles diferents han jugat un altra final prèvia de scrabble en català, en dues categories 1r i 2n de secundària i 5è i 6è de primària

Enfront de la veterania dels alumnes de 1r i 2n de l’ESO es veien les cares de sorpresa i il·lusionades dels alumnes de primària, per participar en el seu primer torneig oficial no exemptes dels nervis propis per representar a la seva escola i per poder classificar-se en els primers llocs que donaven pas a poder anar a la Gran Final dels Països Catalans del 25 de març. Els de Primària (5è-6è) al matí a partir de les 10 i els alumnes, ens de Secundària (1r-2n) a la tarda a partir de les 16,15 hores.
La cita de nou al Prat de Llobregat a l’Escola del Parc, al Carrer Fondo d’en Peixo 3, entrada per Avinguda del Canal.
Víedeo de la jornada:
https://youtu.be/kv8TBZtLvLQ

Agraïm a tots els tutors professors i directors dels centres la seva implicació en el projecte i com no a l’Ajuntament de Castelldefels, amb l’alcaldessa Candela López al capdavant que ha assistit a l’acte a donar-nos les seves mostres de suport al projecte lliurant els premis als vencedors i des del seu departament d’Educació i Joventut per la dedicació perquè aquest campionat segueixi sent un dels pioners i més multitudinari del Campionat Escolar dels Països Catalans .També donar les gràcies a tots els participants per assumir amb total esportivitat el compliment de les mínimes regles de la competició i dels resultats obtinguts.

Demostrant que l’Scrabble és una manera lúdica i divertida de defensar la llengua sent un instrument d’integració i cohesió servint per la millora de l’ortografia i el càlcul mental.

Les 10 primeres parelles de cada categoria són les classificades per acudir a les Grans Finals del dia 25 de març, al Prat de Llobregat a l’escola del Parc, entrada per avinguda del Canal. Al matí a partir de les 10 Primària 5è i 6è. A la tarda a partir de les 4 secundària 1r i 2n.

El nostre agraïment molt especial a l’ Esther i Jose Luis de l’Ajuntament també als voluntaris i jutges del torneig Adela,, Sayaka, Jordi , Andreu i Francesc de Scrabble Escolar i tots els membres de l’equip que han treballat perquè aquest somni es faci realitat any rere any. i com no a la FISC (Federació Internacional de Scrabble en Català) que amb els Clubs i grups implicats donen el suport necessari per tot el territori dels PaïsosCatalans.

Jpeg

Feu un comentari