Barcelona Escola Ignasi Iglésias tallers de Scrabble en CATALÀ 2021

Barcelona escola Ignasi Iglésias, 5 sessions de scrabble en català, proposta modulo 3, per als alumnes de 6è de primària. Han estat 5 jornades molt intenses en les quals hem pogut desenvolupar el programa..

Teoria i coneixements generals, resolució de dubtes i normes de joc, millors paraules, terminacions i conjugacions verbals, estratègies de puntuació etc, tot això combinat amb la pràctica de partides i audiovisuals .i amb un rànquing de progressió intern perquè els alumnes vegin com de mica en mica avancen en el coneixement dels MOTS. Ampliar el vocabulari, estimular lús dels diccionaris i afavorir laprenentatge de les normes ortogràfiques., un dels objectius dels tallers.

Ara queda la feina pròpia dels alumnes de l’entrenament en solitari o amb les seves parelles, per això hem posat a la seva disposició elements a la xarxa un joc per a ordinadors de scrabble www.catamots.cat i un diccionari en línia no només per validar paraules sinó per anagramar i cercar combinacions www.leximots.cat. Agraïm a la directiva de l’escola ia tots els professors la seva implicació. Algunes de les parelles participants estaran presents a la Gran Final de Scrabble Escolar de la Categoria de 5è i 6è de primària del 7 de maig, del Prat de Llobregat al Centre Civic Sant Jordi Ribera Baixa. US ESPEREM.

Feu un comentari