Badalona-Esplugues de Llobregat, Escoles Garbí Pere Vergés 6è de Primària 2023

Avui tallers de Scrabble en Català a les coles escoles Garbí , per als alumnes de 6è de primària. 5 línies amb 125 assistents.
Són activitats d’iniciació per aprendre a fer servir els diccionaris de paper i electrònics una manera de millorar i adquirir coneixements de llengua.

La implicació dels mestres i els professors és indispensable perquè l’activitat aconsegueixi l’èxit esperat. I així també ha estat a les escoles d’avui.

Competències lingüístiques
L’scrabble amplia el vocabulari, estimula l’ús dels diccionaris i afavoreix l’aprenentatge de les normes ortogràfiques.

Competències socials
Favoreix l’ús del català en les relacions interpersonals, estimula una actitud col·laborativa i impulsa la integració.

També tenim el Diccionari Validador Oficial Català de Scrabble LEXIMOTS (www.leximots.cat) que fem servir en les competicions oficials de Scrabble, organitzades per la Federació Internacional de Scrabble en Català (www.fiscrabble.cat). Actualitzem el Leximots gairebé anualment, ja que els diccionaris oficials es van renovant.

Per a reflectir gràficament la nostra activitat, tenim un canal a Youtube, on es poden veure entrevistes i reportatges dels diferents esdeveniments escolars: https://www.youtube.com/user/Scrabbleescolar

També oferim un joc en línia de franc per agafar pràctica: http://www.catamots.cat. Al Youtube escolar hi ha un parell de vídeos explicatius.
Ja podeu jugar des del mòbil baixant-vos al mòbil l’app que correspongui:Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=es.enxenio.catamotsandroid
IOS: https://apps.apple.com/us/app/catamots/id6443699543

Feu un comentari