ALTAFULLA (Tarragona) 5è-6è Escola El Roquissar i La Portalada, 2017-2018

ALTAFULLA (Tarragona)
Tallers de Scrabble en català a les escoles Escola La Portalada i l’ Escola El Roquissar
150 alumnes de 5è i 6è de primària han estat atents a les explicacions dels monitors tant de Scrabble Escolar com dels components del Club local de la ciutat.
Donar les gràcia a l’Àngels Ribé, presidenta del Club de Scrabble Altafulla i les seves ajudants avui, Maria Jose Lapieza, Carme i Concha.

I també a les directives de les escoles per la seva implicació en el projecte i a les tutores, Patricia, Adela, Anna i Mari … que amb la seva participació han permès que els tallers fossin una grata experiència.
La il·lusió dels alumnes per participar el dia 2 de març a la prèvia del Tarragonès i els seus coneixements, auguren una gran jornada de scrabble a la sala La Violeta.
D’aquesta matinal sortiran les parelles que representaran la ciutat i la província, el dia 21 d’abril a la Gran Final del IX Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans 2018. Cita al Prat de Llobregat al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa, carrer Dolors Ibàrruri 45
També agraïm la gestió de l’Ajuntament d’Altafulla per les facilitats donades a Escrabble Escolar per al desenvolupament de les activitats de Scrabble especialment a la seva Regidora de Turisme Montse Castellarnau il’associació Link amb Guillem Alonso seu president.
#scrabbleencatala #scrabblecat #scrabble #escrable
tota la informació a www.scrabbleescolar.cat i www.fiscrabble.cat

Si vols entrenar….i ser una campió o campiona no ho dubtis…
Registra’t de franc, juga en línia, des de qualsevol dispositiu: www.mindsportsacademy.com/ca/scrabble
No oblidis posar CATALÀ al teu perfil, i jugaràs sempre gratuïtament en aquesta llengua! I troba les respostes als reptes i recursos i notícies de l’scrabble en Català.
També podeu jugar per ordinador amb el CATAMOTS www.catamots.cat

Feu un comentari