3r Campionat de Scrabble Escolar d’Eivissa en Català 2019 (presentació)

Cronograma i presentació de la final de scrabble escolar a Eivissa

L’acte serà obert i poden venir els pares, sobre tot al final de l’acte.

Final Prèvia de Secundària d’Eivissa, 29 de març de 2019, al Claustre de l’Ajuntament (Dalt Vila).

Després de setmanes de preparació, tallers i cursos en els centres educatius que han participat aquesta temporada, arriba la fase eliminatòria d’Eivissa. Aquells qui la passin podran accedir a les Grans Finals de Barcelona de 3r i 4t d’ESO (a la Lleialtat Santsenca, carrer Olzinelles núm. 31, molt aprop de l’estació de Sants) el dia 18 de maig.

Dos instituts (IES Santa Maria i IES Sa Colomina, amb més de 327 alumnes d’aquesta categoria) juntament amb el Centre de Primària Puig d’en Valls, 100 alumnes més que vàren participar als tallers, formen el gruix de 427 participants a les jornades prèvies.

Els alumnes de l’ESO podran gaudir de l’emoció de participar jugant a scrabble en català i en directe contra alumnes d’un altre centre. En el cas de la Primària, a Puig d’en Valls fem una final a la pròpia escola el dia 28 de març a partir de les 9 del matí.

Aquestes activitats tindrán la seva eclosió en aquesta final que es durà a terme al Claustre de l’Ajuntament (Dalt Vila) el 29 de març a partir de les 9,30 del matí, situat a la plaça Espanya.

24 parelles de primària i 24 de secundària (en total, 100 alumnes), convertiran de nou a Eivissa en el centre d’atenció de l’Scrabble Escolar en Català. Tres anys de Campionat Escolar i 10 anys del Club de Scrabble d’Eivissa, representen deu anys d’utilitzar la llengua com a element de cohesió i integració…

Mes de 1000 alumnes han participat al llarg d’aquestes temporades, a Eivissa i altres llocs de les Balears, amb èxits molt notables, el principal d’ells: portar el nom de la ciutat lligat a la cultura i la convivència.

El cronograma de la jornada és el següent:
9,30 a 10,00 inscripció i presentació de l’acte
10,15-11,00 Primera Ronda
11,10-12,00 Segona Ronda
12,10-12,45 Tercera Ronda
13,15 lliurament de premis amb la regidora d’educació i cloenda de l’acte.

Com sempre donem les gràcies als tutors, professors i direccions dels centres, sense ells no seria possible dur endavant aquest projecte amb la seva implicació i il·lusió. També a l’Ajuntament de Eivissa que, mitjançant la seva iniciativa al donar suport al projecte, ens posa totes les facilitats a Scrabble Escolar i a la Federació Internacional de Scrabble en Català per seguir creixent i treballant d’una manera lúdica i divertida, com a complement de l’educació amb el joc de paraules mes conegut del món, l’Scrabble.

 

Feu un comentari