3r-4t d’ESO GRAN FINAL XIV Campionat Scrabble Escolar dels Països Catalans 2023

88 alumnes d’onze centres, de Catalunya Nord i Catalunya, en aquesta Gran Final de 3r-4t de l’ESO. han jugat en català.
Lycée Maillol, Lycée Lurçat, Escola Canigó, IES Bisbe Berenguer de l’Hospitalet de Llobregat, escola Sant Ferran de Castelldefels, IES Intermunicipal, IES Jacint Verdaguer i Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní d’Anoia, IES Manolo Hugu Montbui, IES Serra de Noet de Berga, INS Escola Industrial de Sabadell.

La classificació ha quedat de la manera següent

Agraïm la visita i el suport del Secretari de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, Xavier Vila, que ha dirigit unes paraules d’anim i coratge a tots els participants, professors i alumnes i també a tot l’equip de Scrabble Escolar i de la Federació Internacional de Scrabble per la seva implicació en la defensa de la llengua des de l’àmbit lúdic i integrador del joc de Scrabble, joc que va més enllà i es converteix en una eina de país. I ha fet el lliurament de premis a les 3 primeres parelles classificades.

Xavier Vila Ha fet el lliurament de premis a les 3 primeres parelles classificades.  

1a Ronda

2a Ronda

3a Ronda

Un cop finalitzats els tallers i les finals locals arriben les Grans Finals. on es donaran cita els primers classificats de totes les competicions. De nou l’escenari seran les instal·lacions de la Lleialtat Santsenca al carrer Olzinelles 31, al cor del barri de Sants (08014).

Aquest any i per primera vegada les Grans Finals de les categories de 1r-2n de l’ESO i 3r-4t de l’ESO les realitzarem en dies lectius les dates seran, 10 i 11 de maig, dimecres i dijous, de 2023.
Ho fem per petició de la majoria dels centres participants. Diverses són les raons, una important, pel factor econòmic, el desplaçament a Barcelona, pels participants de fora de Catalunya ha pujat gairebé el doble.
Un dia lectiu per aquesta activitat permetrà que moltes escoles que no podien assistir estiguin representades amb els seus tutors i també deixem el cap de setmana lliure per a altres activitats programades dels alumnes.

Gran Final del XIV Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans 2023
Dia 11 de maig , a la Lleialtat Santsenca C/Olzinelles 31, 08014 Barcelona
MATÍ
SECUNDÀRIA 3r-4t d’ESO dia 11 de maig de 2023
10,30 a 10.55 inscripcions (repàs llistats)
11,00 presentació Campionat.
1a Ronda 11,15 a 12,00h
2a Ronda 12,15 a 12,55h 
3a Ronda 13,05 a 13.50h
14,05 lliurament de trofeus i cloenda de l’acte
.

Feu un comentari