X Campionat dels Països Catalans 2019

Ja preparem el X Campionat de Scrabble escolar dels Països Catalans, que enguany començaran els tallers a mitjans de setembre. Mantenim amb molt entusiasme com la temporada anterior el País Valencià, amb tallers i campionats a Elx i Castelló.

Per a nosaltres és un gran honor i un motiu de profunda satisfacció presentar el X Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans 2018-2019. Deu anys d’història escolar en constant creixement consolidant any rere any una afició a un joc universal on les lletres tenen la raó de ser, construint paraules i amb elles poder confeccionar arguments, base del coneixement i de la força de la comunicació en una societat mes plural i integradora.

Per a qualsevol informació o interès en els tallers (aquests es realitzaran de mitjans de setembre fins a març), contacteu amb nosaltres mitjançant el correu electrònic: scrabbleescolar@scrabbleescolar.cat o per whatsapp al mòbil 645884215.

A continuació exposem les dates de realització de les tres grans finals per cada categoria així com les finals prèvies en cada localitat, aquestes dates estan subjectes a possibles canvis que proposin els organitzadors. (amb negreta les seus confirmades).

GRANS FINALS

 • Dissabte 27 d’abril. de 2019   Gran final de 5è-6è de Primària. CC Sant Jordi-Ribera Baixa. El Prat de Llobregat.
 • Dissabte  4  de maig de 2019  Gran final de 1r-2n de Secundària. Sala La Violeta. Altafulla.
 • Dissabte 11 de maig. de 2019  Gran final de 3r-4t de Secundària. La Lleialtat Santsenca. Barcelona.

 

PRÈVIES

 • Dijous 21 i divendres 22 de febrer 2019   Prèvies d’Elx. Universitat Politècnica Miguel Hernández.
 • Divendres 1 de març 2019                           Prèvia d’Altafulla. Sala La Violeta.
 • Divendres 8 de març de 2019                     Prèvia de Sabadell. Agrupació Pedagògica Sant Nicolau.
 • Divendres 15 de març de 2019           Prèvia de Castelldefels. Biblioteca Ramon                                                                                       Fernández Jurado.
 • Divendres 22 de març de 2019                   Prèvia de l’Hospitalet. Espai Jove.
 • Dijous 4 d’abril de 2019                       Prèvia de Castelló-comarques (Castelló).
 • Divendres 5 d’abril de 2019                Prèvia de Castelló-comarques (Nules).
 • Dissabte 12 d’abril 2019                       Prèvia d’El Prat de Llobregat. CC St. Jordi-Ribera                                                                         Baixa.

 

Barcelona, Altafulla, Prat de Llobregat, scrabble, escolar, català, Països Catalans, Gran final
Cartell de les grans finals del X Campionat de Scrabble escolar en català dels Països Catalans

I no podia faltar el nostre vídeo promocional… donem les gràcies als alumnes participants, tots ells de les escoles que han arribat a les finals del IX Campionat. Prat, Cerdanyola, Nules, Barcelona, Elx, l’Hospitalet… També un especial reconeixement per a la Jèssica Ayala de la Pineda, dinamitzadora de la Gran Final de Primària i per les seves paraules…

 

 

COM ARRIBAR-HI

 • CC Sant Jordi-Ribera Baixa. El Prat de Llobregat. c/ Dolores Ibárruri, 45. L’estació RENFE del Prat de Llobregat o la parada Parc Nou de la nova línia 9 sud de metro.
  Es poden agafar els autobusos 21L10L78PR1 i PR3. Per a aparcar, cal buscar lloc a uns dels carrers limítrofs.

 • Sala la Violeta. Altafulla. c/ Sant Antoni Abad, 11. Es pot anar amb Renfe (Altafulla-Tamarit) o amb cotxe (Sortida 32 de l’autopista AP7). Hi ha autobusos de línia com els de Planas o del Penedés.

 • Lleialtat Santsenca. Barcelona. C/ Olzinelles, 31. Renfe: Barcelona-Sants. Metro: parades de Plaça de Sants (L1, L5), Sants Estació (L3) o Mercat Nou (L1). Mapa aquí.

lleialtat santsenca, Sants, barcelona, gran final, scrabble escolar