Altafulla, (Tarragona), prèvia 3r Campionat de Scrabble Escolar 2018

Altafulla, (Tarragona), prèvia 3r Campionat de Scrabble Escolar 2018

Prèvia, 3r Campionat de Scrabble Escolar d’Altafulla 2018
El Casal La Violeta d’Altafulla acull aquest divendres, 2 de març, la fase prèvia del Campionat Escolar d’Scrabble en català. L’equipament municipal serà la seu de la prova, on hi participaran parelles de les dues escoles del poble —La Portalada i El Roquissar—, adreçat a alumnes de 5è i 6è de Primària. Els guanyadors representaran els centres altafullencs a la Final dels Països Catalans del 14 d’abril, al Prat de Llobregat.

a La Violeta té lloc la fase classificatòria del Campionat d’@ScrabbleEscolar dels Països Catalans, amb alumnes de les escoles La Portalada i El Roquissar. Els guanyadors aniran a la Gran Final del Prat de Llobregat. Endavant cracks! https://t.co/YCltuluQs5

El Club Scrabble Link duu a terme sessions informatives per posar en pràctica el vessant més tècnic de l’activitat, que cal combinar amb l’enginy, un lèxic ampli i molta agilitat a l’hora de configurar paraules com més llargues millor amb les lletres que es disposen en cada fase del joc. Altafulla escull aquesta setmana els seus representants a la prova gran, i el mes d’abril serà el focus d’atenció d’una activitat amb cada cop més seguidors al territori.

Deixa un comentari