3r Campionat de Scrabble Escolar en Català d’Eivissa 2019, Secundària

3r Campionat de Scrabble Escolar en Català d’Eivissa 2019, Secundària

Claustre de l’Ajuntament d’Eivissa…
Aquest matí 29 d’abril, els alumnes dels instituts Santa Maria i Sa Colomina posen a prova els seus coneixements de Scrabble en català al 3r Torneig de Scrabble Escolar d’Eivissa.

Un matí lluminós i primaveral convidava a gaudir del joc de les paraules creuades, l’Scrabble… Paraules sense censura. Paraules: la base del pensament, la cultura i la comunicació, on els participants han gaudit dels mots en el seu àmbit lingüístic.

3r Campionat de Scrabble Escolar en Català d’Eivissa 2019
Des de Dalt Vila, tot es veu molt millor…


https://www.facebook.com/scrabbleescolarCAT/videos/799777660400189/

#Eivissa #institut #català #llengua #scrabbleencatalà #scrabble

3r de Secundària, 60 alumnes han participat en aquesta jornada, però si ho hem aconseguit és gràcies als professors que, amb la seva tasca diaria i la seva il·lusió, han trasmés als alumnes l’estimar la llengua tot jugant.
Gràcies Susanna, Catalina, Josep, Maurici…

La classificació

Les tres primeres parelles són:
1r Lloc Irene Corbalán i Eva Palau, IES Santa Maria
2n Lloc Lorena Fernández i Aroa Fernández, IES Santa Maria
3r Lloc Manuel Hernàndez i Asier Perales, IES Santa Maria 

Lliurament de premis amb la presència de Mariví Mengual, regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Eivissa. Destaquem també el bon campionat de la quarta parella Mar Riera i Alba San Martin de l’IES Sa Colomina.
I en general a tots els participants demostrant una gran esportivitat i esperit de superació en una jornada lúdica i plena de sensacions.
Moltes imatges per recordar, molts moments que de segur podrem repetir l’any vinent.

La parella classificada en primer lloc, la Irene Corbalán i l’Eva Palau, de l’IES Santa Maria, seran les representants d’Eivissa i de les Balears el 18 de maig a la X Gran Final de Scrabble Escolar dels Països Catalans per la categoria de 3r i 4t d’ESO a Barcelona.
Catalunya, Pais Valencià, Catalunya Nord i Balears una final amb els quatre àmbits lingüístics units en una final històrica.
Agraïm a la Susanna Jiménez, professora de les dues campiones, i a l’IES Santa Maria la coordinació i tasca per dur a terme aquest campionat.

Reportatge aparegut al Telenotícies de la Televisió d’Eivissa i Formentera referent al nostre 3r Torneig de Scrabble escolar d’Eivissa 2019, dut a terme a Dalt Vila, al Claustre de l’Ajuntament.

Altres ressenyes a Noudiari i Aula de premsa de El Periódico de Ibiza y Formentera.

 

 

 

Deixa un comentari